Meniu


Supe & aperitive

Supă de legume Servită cu crutoane.

Ciorba coanei mari de văcuță.

Platou boieresc Pastramă de curcan, mușchi de vită, cârnați românești, pastramă de porc, ardei cu brânză castraveți, roșii, ceapă verde, măsline

Platoul conașului Brânză de burduf, castraveți, ceapă roșie, jumări, șorici, tobă, lebăr, roșii


Fel principal

Măncarea berarului, specialitatea casei Pulpe de rață rumenite la cuptor cu varză călită

Rasol de văcuță cu legume și hrean.

Ciolan de porc gătit la proțap

Varză călită cu cârnați


Prăjituri

Tort de biscuiți

Papanașii coanei mari cu smântână și dulceață

Budincă de curmale cu sos caramel și înghețată de vanilie

Plăcintă de casă cu brânză și stafide






Știați că?

Arta cinematografiei a avut un succes fulminant în Bucureştiul interbelic? Au fost deschise în acest interval numeroase săli în care se proiectau filme. În paginile ziarelor vremii, la rubrica numită "calendarul zilei" erau menţionate peste 30-40 de cinematografe în Bucureşti care ofereau filme.



Descarcă meniul

Dragi prieteni, vă oferim experiența unei mese culinare fine destinate oricărei ocazii, într-o atmosferă caldă și primitoare. Restaurantul nostru este locul perfect atât pentru un prânz de afaceri cât și pentru o cină romantică sau casual. Descarcă meniul nostru în format pdf.